Nyheder
 
VESTERHAVSCUP 2017 
 
U15 Drengenes deltagelse i VesterhavsCup 2017 blev afholdt i pinsen
2017 Læs mere om det her 
 
Info vedr. græs
7. april 2016

Så er vi endelig kommet på græs, og vi er helt klar over at banerne langt fra er optimale.

Vi har modtaget nedenstående fra Tom Brinckmann fra Ballerup Idrætspark


”Jeg har tidligere i dag haft et møde med DHMuld som har kontrakt på at pleje vores baner i Kommunen.
De har forsøgt at tromle banerne 2 gange men har måtte opgive pga. at banerne er for bløde.
De laver hjulspor i banerne og de er utrolig svære at få væk hvis de først er kommet."

 

Jeg er i næsten daglig dialog med DHMuld omkring banerne/vejret og de vil tromle lige så snart det er forsvarligt.

Græsklipningen er der sat start på den 15 april.”
 

/Brian Rasmussen


HS2 er klar til den nye sæson
7. april 2016

Onsdag d. 6/4-2016 blev dagen, hvor HS2 skulle i kamp for første gang i år med den debuterende træner Morten Trasborg ved roret. Dagens modstander var ærkerivalerne fra Lundegården, hvor der var en del kendte ansigter i truppen. Bl.a. kan nævnes den centrale midtbanespiller, tekniker og mangeårige anfører for Lundegårdens HS1, Morten ”Tresser” Olsen og et par andre tidligere HS1 spillere, som har valgt at trappe karrieren ned.


Måløv stillede fra start med en bundrutineret bagkæde i form af Martin og Serhat på de to backs, samt et midterforsvar bestående af den nyudnævnte anfører K og den tidligere anfører Kyhl. Zinck fik målmandstjansen. På kanterne lå Nicolai og den nye mand Henrik. Centralt blev der gjort plads til Fredrik og hjemvendte Kenni  med Dalibor på den offensive midtbane. Helt på toppen var der endnu et nyt ansigt i Martin Varle. På bænken havde Måløv Rasmus, Aleksandar ”Lale” og Frederik Helmer.


Kampen startede meget rodet og dette skyldtes ikke mindst de ringe baneforhold, eftersom banerne endnu ikke er blevet tromlet. HS2-holdet var tændt fra start og med stor glæde, gåpåmod og kampgejst var der gode ting i vente. Bagkæden viste god sammenhængskraft og Kyhl og Serhat var ofte med i det opbyggende spil og det første mål kom efter en lang aflevering fra Serhat, hvor målmanden i første omgang greb bolden, men smed den væk igen, som var det sæbe og Fredrik opsnusede den løse bold og satte den i den tomme kasse til 1-0. Der var god intensitet og duelspil i kampen og det kostede et gult kort til Lundegården. Måløv udnyttede straks overtallet ved at spille Lundegården tynde på lynhurtig omstilling, hvor Dalibor modtog bolden på forreste stang og afsluttede fladt mod det bagerste hjørne hvor en fremsusende Aleksandar ”Lale” meget årvågent havde fulgt med i feltet og fra baglinjen formåede med en flot glidende afslutning at skrabe bolden i mål fra næsten 0 grader.


Den nye mand Henrik viste meget gode takter med bl.a. et brag af et langskud som prællede af på overliggeren, samt en bolderobring højt på modstanderens banehalvdel som førte til en frispilning af Dalibor som brændte på det skammeligste. Første halvleg endte med en pauseføring på 2-0 til HS2.


Anden halvleg startede meget trægt for Måløv, hvor der blev begået et par personlige fejl. Lundegården udnyttede straks, at Måløv slet ikke var kommet ud af starthullerne. Lundegården fik slået et farligt hjørnespark som anfører K i første omgang fornemt fik clearet, men resten af holdet valgte uforstående at kigge på anden bolden. Det medførte, at en helt ugeneret Lundegården spiller, kunne flugte bolden i kassen fra pletten. 2-1. Måløv svarede dog hurtigt igen da Fredrik efter en soloaktion får sit skud blokeret og endnu engang er Aleksandar ”Lale” hurtigt over den løse bold og sender den i kassen til 3-1! Aleksandar viste gode takter igennem hele kampen.


Herefter tog kampen en drejning, hvor man kunne se, at vinterens konditionstræning for alvor bar frugt. Bolderobringer og fejl af modstanderen blev udnyttet kynisk på hurtige omstillinger. Bl.a. Fik Henrik slået 2 gode indlæg som førte til mål af Nicolai og Rasmus på iskolde afslutninger og vupti 5-1 til Måløv. Nicolai var i den grad målhumør og doblede op på målkontoen efter et gennembrud i venstresiden, hvor han trak ind i banen og lagde bolden fladt og stilsikkert forbi keeperen og måltavlen lyste nu 6-1. Målfesten blev lukket af den godt kæmpende og allestedsnærværende Henrik, som på endnu en giftig omstilling viste kynisme ved at udplacere keeperen med en hård og flad afslutning . Slutresultatet 7-1 var ikke et mål for lidt. Kaptajn K og vicekaptajn Kyhl fik lukket helt af bag til, mens god kommunikation og prespil sørgede for, at måltavlen lyste op. På søndag kl. 11.00 starter HS2’s pointjagt ude mod Veksø.
Boldsjov
29. marts 2016
Boldsjov i Måløv Boldklub er for de yngste fodboldspillere fra ca. 3-5 år. Boldsjov er et introduktionshold til fodbold. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med den lille runde kugle, og der er plads til alle.

Alle børn er velkomne til at komme og prøve at være med. Vi træner kl. 17-18 om onsdagen. I øjeblikket indendørs i Måløv Ny Hal, men fra ca. midten af april begynder udetræningen hvor vi træner samme tidspunkt på kunstgræsset. Hvis I vil høre mere, kan I dukke op til træning eller kontakte træner Niels Varming eller holdleder Nicoline Lynn.

Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Måløv Boldklub. 

Blovstrød - Måløv 1-3
22. marts 2016

På en flot solbeskinnet forårsdag var Måløv på besøg hos Blovstrød fra serie 1 og det blev en god fodboldkamp hvor man også kan se at vi nu er tæt på sæson start.

 

Som sædvanlig havde Kim Wiborg beordret spillerne til at angribe over kanterne og speed er et afgørende element for Måløv.

 

Det var dog Blovstrød der først kom på tavlen i en noget uskøn 1 halvleg hvor begge hold egentlig spillede en god gang bold hvor der dog var mange fejl i spillet.

 

I 2 halvleg moste Måløv på og langsomt fik vi overtaget og det lå lige som i luften at Måløv ville få prikket bolden ind. 15 minutter før tid fik indskiftet Aziz fortjent scoret og resten af kampen var et stort pres mod Blovstrøds mål og tilbagevendte og indskiftede Kim Finch viste endnu en gang sin målnæse og bragte Måløv i front med 2-1 og kort før tid blev sejren cementeret af Kim Finch.

 

Så alt i alt en glimrende sejr over et hold fra serie 1. Organisatorisk står holdet godt og dejligt at se nye og tilbagevendte spillere være sultne og vil vise træneren at lige præcis de skal starte ind til forårspræmieren.

 

Næste træningskamp er torsdag 31 marts kl 20 ude mod Høje Tåstrup. Trods det sene tidspunkt bør du komme ud og støtte drengene.

 

Sæsonen er igen en halvsæson hvilket betyder oprykning og nedrykning allerede i juni måned. Så vigtigt at spillerne er klar fra første dommerfløjt.

Første kamp er lokal opgør mod Ledøje Smørum lørdag den 9 april kl 16 i Smørum. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og kom og støt op om drengene. De fortjener al den opbakning de kan få.
 
Skulle du have lyst til at spille seniorfodbold i Måløv Boldklub er du altid velkommen til at møde op til træning hver tirsdag og torsdag kl 18.00 på vores kunstbanen. Alle er velkommen og vi praler faktisk af at vi er både en god og hyggelig klub at være i.

Sæsonopstart i MB's seniorafdeling
22. januar 2016

Vi nærmer os med hastige skridt opstarten til den nye sæsonfor Måløv Boldklubs seniorafdeling. I år har vi vores helt nye kunstbane som vi tager i brug, hvilket gør at opstartstræningen er på hjemmebane – det har vi ikke prøvet siden vi skiftede vores legendariske grusbane ud med kunstbaner.

Også i år vil cheftræneren være Kim Wiborg som har kontrakt med Måløv Boldklub for hele 2016 og 2017, hvilket vi ser som et stærkt udspil og som også gør at vi har kontinuitet på trænersiden. Hertil er Kim Wiborg sekunderet af Christina Holst til at varetage den vigtige holdleder opgave.
Kim Wiborgs fodboldfilosofi vil som altid være o
ffensiv fodbold med masser af hurtig boldomgang og max pres på modstander.

Vores bedste hold er som i efteråret at finde i serie 2 hvor vi skal forsøge at forbedre sidste sæsons 3 plads og for 2 holdets vedkommende starter vi i serie 5. Her er målsætningen oprykning til serie 4.

DBU Sjællands delegeretforsamling har endnu engang valgt at ændre turneringsstrukturen hvilket betyder at sæsonen bliver halvårlig. Altså op- og nedrykning til sommer. Hver kamp må derfor bertegnes som en såkaldt 6 points kamp når vi hiver de gode klassiske floskler frem. Derfor er det vigtigt at alle mand står fuldstændig skarp og kampklar til første dommerfløjt.


Første træningsdag bliver tirsdag den 2 februar kl 18.00 omklædt på vores nye kunstgræsbane. Efter træningen vil der være informationsmøde med suppe eller lignede.

Bemærk venligst at Måløv Boldklub er en klub for alle hvorfor du også er velkommen! Vi synes selv vi er ganske gode til at tage mod nye spillere så mangler du udfordringer, søger nye græsgange eller blot har lyst til at komme i gang med at spille bold er du velkommen.


Vores kunst træningstider er som følger

Tirsdag fra 18.00 til 19.30
Torsdag fra 19.30 til 21.00


Følgende træningskampe er allerede arrangeret

13/02-16 kl.14:00 MB - Slangerup (S2)
27/02-16 kl.14:00 MB - ORI (S3)
12/03-16 kl.12:15 MB - Frederiksværk (S2)
19/03-16 kl.13:00 Blovstrød (S1) - MB
31/03-16 kl.20:00 Taastrup (S2) – MB
 

Måløv Boldklub godt klædt på
19. januar 2016
 
Måløv Boldklub har indgået aftale med Sportsgear om at spille i det hollandske mærke Robey.
 
Efter 15 år med det danske mærkeHummel, blæser der nye vinde over Måløv Boldklub.

Klubben skifter nemlig leverandør til Sportsgear og dermed også det hollandske mærke Robey, som også beklæder flere klubber fra den bedste hollandske række.
 
Klubbens formand Brian Rasmussen udtaler:

-Først og fremmest vil jeg gerne takke Sportigan og Hummel for et godt samarbejde i tidens løb, men vi synes at tiden nu var moden til at prøve noget andet. Vi har det sidste halve år haft nogle gode og seriøse samtaler med Casper Øberg fra Sportsgear, så derfor var det et ”nemt” valg at vi skiftede til Sportsgear og Robey. Med denne tøjaftale skiller vi os lidt ud fra mængden, og det kan vi godt lide! Pt. er vi en af tre danske klubber der spiller i Robey, så man kan godt kalde os ”first-mover” med denne aftale - en aftale som alle vores flere end 400 medlemmer får gavn af via onlineshop, tøjaftener m.m.
 

Ny tøj- og samarbejdsaftale
1. december 2015
Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre vores nye tøj- og samarbejdspartner. Pr. 1.1.16 har vi indgået aftale med Sportsgear om, at vi i de kommende år spiller i "Robey".

Se Sportsgears præsentation af sig selv, samt de fine juletilbud.

En tak skal lyde til Hummel og Sportigan for samarbejdet gennem de seneste år.

Vi har i bestyrelsen følt at tiden var inde til at "prøve noget nyt" både på tøj- og partnerområdet - et ønske som Hummel og Sportigan er indforstået med.

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til Brian Rasmussen (22142108) eller Martin Grauballe (20870062)


U17 på besøg hos HS
16. september 2015
I en fin dialog med Nicolai Anker & co. havde vi tirsdag aften to spillere med fra U17 i seniortræningen.
 
 
Det var Martin og Tommy (der ses på foto med HS-anfører, Magnus Victor), og de viste begge gode tekniske kvaliteter. Med jævn frekvens vil vi gentage succes'en.

/kw - cheftræner HS1
 

Opstart for Boldsjov
7. august 2015
Søndag den 16 august kl. 10 starter Måløv Boldklub boldsjov holdet op igen. Boldsjov holdet er for de yngste i aldersgruppen 3-5 år. Måløv Boldklub har 2 ungtrænere tilknyttet til holdet og så skal vi have en eller flere forældre holdleder tilknyttet.

Udgangspunktet for boldsjov holdet er leg med den lille runde på børnenes præmisser og det sociale.

Til første træning vil Martin Grauballe og Nicoline Lynn agere forældre holdleder og Henrik Mazin Lange vil komme og fortælle om boldsjov holdet.

Ligeledes vil der blive stillet forslag om at flytte holdet fra søndag til mandag kl 16.30/17.00.

Såfremt man har spørgsmål er man altid velkommen til at kontakte Martin Grauballe på 20 87 00 62

Ser frem til at møde rigtig mange små Ronaldoer og Messier.
 

Ny mand i HS-trænerteamet
6. august 2015
Det er med stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde Mogens Grønhøj velkommen i klubben. Mogens er ny mand i HS-trænerteamet, og kommer til assistere Kim Wiborg ved de ugentlige træningspas. I kampsituationer er Mogens ligeledes tilknyttet HS2.

Mogens er 41 år, og har tidligere selv spillet fodbold på eliteplan, hvor han omkring årtusindskiftet var målmand i Lyngby FC. Mogens har derudover været dommer hos DBU København i flere år.


Mogens har allerede haft sit første træningspas, og vil også være med på sidelinjen ved den forestånde NEM Transport Cup.

Velkommen til Mogens


Har du nogle gamle haveredskaber?
21. juli 2015

Ligger du inde med haveredskaber og diverse håndværktøj du ikke længere benytter så vil vi I Måløv Boldklub blive meget glade for dem.

Det eneste krav er at værktøjet fungerer. Udseende, mærke mv tager vi ikke så tungt.

Så lad dine gamle ting få nyt liv og gør din lokale fodboldklub en tjeneste.

Vi mangler stort set alt hvad man bruger af håndværktøj samt helt almindelige haveredskaber.

Henvend dig til Martin Grauballe på tlf 20 87 00 62 eller
mgr@antalis.dk for aftale omkring afhentning.


Kan du tage en vagt til NTC 2015?
20. juli 2015

I forbindelse med vores NEM Transport Cup, der foregår fra fredag den 7. august til søndag den 9. august, har vi behov for hjælp i vores Club 12-hus hvor vi sælger øl, vand, pølser mv.

En vagt er ca. 4 timer, og man er to på vagten.

Der er følgende vagter til rådighed:

  • Fredag fra 17.30 til 21.30
  • Lørdag fra 10.30 til 14.00
  • Lørdag fra 14.00 til 17.30
  • Søndag fra 10.30 til 14.30
  • Søndag fra 14.30 til 18.00
Meld dig gerne til Martin Grauballe mgr@antalis.dk med navn og tlf nr. Husk også at invitere naboen og ægtefælle.
 

Tidligere nyheder ->>

Nyhedsarkiv 2014 ->>
Nyhedsarkiv 2013 ->>
Nyhedsarkiv 2012 ->>

Til forsiden ->>

  Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul